| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ziemowit Site Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Radowan Złotousty Piśmienny

|
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
No to teraz Wesoły Wodzu jak się będziesz chciał ogłosić straszym wojem, nadwojem, superwojem, ironwojem, batwojem itp to zbuntujemy się całokształtnie i nie zatwierdzimy tej przemiany dopóki zgodnie z treścią listu:
| Cytat: |
| Jaki z Ciebie do diabła rycerz, jeśli nie umiesz gołą dupą jeża zabić? |
nie zabijesz jeża gołą dupą
Nowe zadanie uzasadnienione w pełni historycznie.
Zacznij trenować, wszak treningi czynią mistrza  _________________ Nowe spodnie - 70zł. Historyczna tunika - 140zł. Nowa kolczuga - 700zł. Wypaśny miecz - 2000zł. Zobaczyć błysk zadowolenia w oczach Ziemowita Wesołego - NIEMOŻLIWE --> za całą resztę zapłacisz jak wstąpisz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wilkomir

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 5:47 am Temat postu: |
|
|
Mhmm... jak widać - Kozacy nie przebierali w słowach... a i teksty jak na średniowiecze wcale "ubogie" nie są...
I jeszcze jedno - to naturalne w średniowieczu, że Sułtan Mehamed obrzucił się tak wielką ilością "przepięknych" epitetów, czy po prostu miał kompleksy, po czym starał się wywyższyć?
A tak swoją drogą... można by tak zrobić - taki podpunkt testu na woja...
"Zabić jeża gołą dupą..." - taki sprawdzian dodatkowy...
A i jeszcze jedno - Cyt. "zbuntujemy się". Albo zwyczajny błąd w pisowni, albo - Radowanie, wszak nie powinieneś podejmować decyzji wbrew woli innym (ot choćby niektórym) . Załóżmy - mi do buntu daleko (chociaż mówią, że na długie dystanse też jest sposób...). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ziemowit Site Admin

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 9:34 am Temat postu: |
|
|
Radowanie, powyższy tekst jest z XVII wieku, więc nijak z naszymi czasami się ima, tak więc kiełkujący w Twoim zboczonym i sadystycznym umyślę pomysł, by gołą dupą jeża zabijać, upada!
Wilkomirze, litanie epitetów władców to zwyczajna praktyka _________________ Im więcej potu na treningu
tym mniej krwi w boju |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Wilkomirze - myślę że zdoałm Was przekonać co do tego sprawdzianu i dlatego tak napisałem Choć fakt faktem małobuntowniczy z Was ludzie
Ziemowicie tekst jest z XVII wieku ale mniemam że zwyczaj był znacznie starszy. W XVII wieku musiał być już zdecydowanie utrwalony. Możemy z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością określić jego początki na wiek XI.
Ależ Ziemowicie przeceniasz mnie! To wszak nie w moim umyśle pomysł ten powstał, tylko w umysłach naszych zacnych przodków! Niestety daleko mi od ich pomysłowości
Mój umysł zboczony i sadystyczny? Obraziłbym się i żądał satysfakcji, ale Ci wybaczam po raz ostatni
A sadyzmu mi nie zarzucaj bo sam mniejszym sadystą nie jesteś  _________________ Nowe spodnie - 70zł. Historyczna tunika - 140zł. Nowa kolczuga - 700zł. Wypaśny miecz - 2000zł. Zobaczyć błysk zadowolenia w oczach Ziemowita Wesołego - NIEMOŻLIWE --> za całą resztę zapłacisz jak wstąpisz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Mira dziś słusznie zauważyła Ziemowicie, że skoro tak odpisałeś to zapewne uznałeś zabijanie jeża gołą dupą za rodzaj fetyszu
Ale że się wstydzi napisać to ja niniejszym to czynię  _________________ Nowe spodnie - 70zł. Historyczna tunika - 140zł. Nowa kolczuga - 700zł. Wypaśny miecz - 2000zł. Zobaczyć błysk zadowolenia w oczach Ziemowita Wesołego - NIEMOŻLIWE --> za całą resztę zapłacisz jak wstąpisz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|